Iluun Air: Az első wifis pendrive

Iluun Air: Az első wifis pendrive

Egy újabb király kütyüt kapott a világ. Az Iluun Air a világ legelső wifivel rendelkező pendrive-ja, amelyben rengeteg extra található. Nem csak wifivel működik, hanem kapott egy 3.0 USB-t is, ami nem csak a beépített akkumulátor töltésére alkalmas, de adatátvitelre is.

A vezeték nélküli átvitelre képes pendrive elérhető 32 GB, 64 GB, 128 GB, és 200 GB os változatban. Ez remek lehetőség egy nagyobb, több napos eseményhez ahol nincs lehetőségünk archiválni, de mégis rengeteg képet és videót kell készítenünk. Nem csak tárolásra alkalmas a kütyü, hanem beépített médialejátszóval is rendelkezik ami lehetővé teszi a média streamelését is. Nem csak magunkban élvezhetjük a készülék előnyeit, ugyanis egyszerre akár 8 felhasználó is csatlakozhat Androidos illetve IOS-t futtató telefonokról, tabletekről, de ha otthon szeretnénk használni akkor megtehetjük számítógépről is akadálytalanul. Nem kell félni, nem csatlakozhat bárki a beépített védelemnek köszönhetően, ugyanis jelszó szükséges hozzá amit testreszabhatunk. További funkciója még, hogy egyetlen lépéssel az eszközünk médiatartalmát átmásolhatjuk, vagy letölthetjük róla. Az ára sem egetverően drága, egyenlőre még csak a 32 GB os kapható mindössze 70 Amerikai dollárért, ami 270 forintos árfolyam mellett csak 18900 Forint. (De az árfolyam ingadozás miatt legyen durván 19 ezer)
A használata nagyon egyszerű, csak annyit kell tennünk hogy letöltjük a gyártócég által létrehozot applikációt.

Ha szeretnél te is egyet, -> innen <- meg is rendelheted.

 

One Reply to “Iluun Air: Az első wifis pendrive”

  1. It is indeed my belief mesothelioma can be the most fatal cancer. It has unusual features. The more I actually look at it a lot more I am confident it does not react like a real solid tissue cancer. If mesothelioma is usually a rogue viral infection, so there is the chance for developing a vaccine in addition to offering vaccination for asbestos subjected people who are vulnerable to high risk involving developing upcoming asbestos relevant malignancies. Thanks for revealing your ideas about this important health issue.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.